PRIVACY POLICY / GDPR

APPLICABLE LAW

Issues regarding personal data/information are governed by the applicable domestic Law (N 2472/1997) as this was amended by the General Data Protection Regulation (GDPR).

 

WHAT WE NEED

We only collect basic personal data about you which does not include any special types of sensitive personal information. This does, however, include your name, postal address, zip or postal code, email address, telephone number date of birth, payment information, demographic information, details on items purchased, and any other information you choose to provide us ("Personal Data").

WHY WE NEED IT

As a component of our legitimate interest in selling products, providing information, holding sweepstakes and other promotions, and for marketing purposes (the “Service”), we need to know your Personal Data to complete transactions and inform you of our future offers and products. We will only contact you regarding news and future offers if you choose to subscribe in our Newsletter. We will not collect any Personal Data from that you we do not need to provide this Service to you.

WHERE WE PROCESS

All Personal Data is stored and processed within Greece.

WHERE WE GET IT

Your Personal Data is provided to us by you.

HOW LONG WE KEEP IT

Your Personal Data used for transactional and marketing purposes will be kept with us until you notify us that you no longer wish to receive this Service.

WHAT ARE YOUR RIGHTS

If at any point you believe the Personal Data we process on you is incorrect, you may request to see this Personal Data and have it corrected or deleted. At any point in time, you can request to stop receiving communications from Vassia Kostara Limited Collections. No third parties have access to your Personal Data, unless the law allows them to do so.

If you wish to raise a complaint on how we have handled your Personal Data, you can contact our Data Protection Representative who will investigate the matter. If you are not satisfied with our response or believe we are processing your Personal Data not in accordance with the law, you can complain your national data protection authority.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ / ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες ρυθμίζονται από το νόμο (N 2472/1997) όπως αυτός έχει διαμορφωθεί από τoν Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Συγκεντρώνουμε μονάχα βασικά προσωπικά δεδομένα για εσάς τα οποία δεν συμπεριλαμβάνουν κανενός είδους ευαίσθητες προσωπικές σας πληροφορίες. Τα εν λόγω δεδομένα αποτελούν κυρίως το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και τον ταχυδρομικό κώδικα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία γεννήσεως, τις πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής, δημογραφικές πληροφορίες, λεπτομέρειες ως προς τα αγορασθέντα προϊόντα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορίες εσείς επιλέγετε να μας παράσχετε (στο εξής «Προσωπικά Δεδομένα»).

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Λόγω του ενδιαφέροντός μας να πωλούμε προϊόντα, να παρέχουμε πληροφορίες, να πραγματοποιούμε διαγωνισμούς και να προωθούμε αγαθά, καθώς και για τις ανάγκες του μάρκετινγκ (στο εξής «η Υπηρεσία»), είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε τα προαναφερθέντα Προσωπικά Δεδομένα ώστε να ολοκληρώνουμε τις συναλλαγές και να σας ενημερώνουμε για μελλοντικές προσφορές και προϊόντα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αποκλειστικά για λόγους πληροφόρησης και μελλοντικών προσφορών μονάχα αν επιλέξετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα σας που δεν είναι αναγκαία για να προσφέρουμε τις εν λόγω υπηρεσίες μας.

ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

‘Όλα τα προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται, αποθηκεύονται στο εσωτερικό της Ελλάδας.

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ

Τα προσωπικά Δεδομένα σας μας παρέχονται από εσάς τους ίδιους.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ

Τα Προσωπικά Δεδομένα σας που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς των συναλλαγών και του μάρκετινγκ θα αποθηκευτούν έως ότου μας ενημερώσετε ότι δεν θέλετε να λαμβάνετε περαιτέρω την Υπηρεσία μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Αν οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσετε πως τα Προσωπικά Δεδομένα που κατέχουμε για εσάς είναι λανθασμένα, μπορείτε να μας αποστείλετε αίτημα ώστε να τα δείτε και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μπορείτε να αιτηθείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την εταιρία Vassia Kostara Limited Collections. Κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας, εκτός κι αν τους επιτραπεί από τον νόμο.

Αν επιθυμείτε να υποβάλλετε κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για την Προστασία των Δεδομένων της εταιρίας μας, οι οποίοι θα διερευνήσουν το ζήτημα. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας ή αν πιστεύετε ότι διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα κατά παράβαση του νόμου, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εθνική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.